ASU Politehnica și-a stabilit lotul pentru cantonament. Opt nume noi, dar și...

ASU Politehnica și-a stabilit lotul pentru cantonament. Opt nume noi, dar și o absență surpriză din angrenajul folosit în toamnă UPDATE Încă un transfer oficializat

0
DISTRIBUIȚI

Stafful tehnic condus de Bogdan Andone a anunțat cei 23 de jucători care vor intra în pregătire centralizată la Timișoara. ASU Politehnica s-ar putea baza în primăvară pe nu mai puțin de opt nume, printre care și ultimul sosit, atacantul Olivier Lusamba. În schimb, ”Băieții în ghete” l-ar putea pierde pe Cătălin Bădăuță, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei.

Andone a decis să renunțe la jucătorii sârbi care au rămas în probe, Ivanovic și Lazovic nu au impresionat suficient pentru a se merita ”corvoada” legitimării lor, ținând cont că sunt considerați extracomunitari. Dintre trialiști au rămas pentru cantonamentul lui ASU Poli, care va începe luni, mijlocașul Daniel Boloca (ex-Tatran Presov, Slovacia), Florin Lazea (revenit de la CSM Lugoj, unde era împrumutat) și Arthur Teut (revenit după o pauză).


La capitolul certitudini se află Scutaru (ex-UTA), Schieb (ASA) și Lusamba (Olimpia). Cu precizarea că utlimul nu a fost încă anunțat oficial de club. Cu echipa mare rămân să se pregătească juniorii Alexandru Borbei, care poate profita de plecările lui Fișteag și M. Gakos, dar și Alexandru Gașpar, tineri sub 15 ani care sunt urmăriți deja de cluburi din afara țării.

Surprinde în bună măsură absența atacantului Cătălin Bădăuță. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a fost prezent ieri pe margine la jocul amical al alb-violeților cu Național Sebiș (2-0). Absența sa din teren a fost pusă pe seama unei stări gripale, se pare însă că vârful ar putea părăsi grupare de pe ”Știința” după ce în toamnă a fost cel mai bun marcator al echipei, alături de Sorescu, ambii cu câte 5 goluri. Situația sa va fi lămurită în perioada următoare conform oficialilor.

Următorul joc amical al ”Băieților în ghete” va fi marți, cu ACS Ghiroda.

Lotul lui ASU Politehnica pentru cantonament:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Alexandru Borbei;
Jucători de câmp: Radu Motreanu, Marco Giuricici, Ioan Mera, Dănuț Bilia, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Carol Taub, Vlad Bîte, Răzvan Ghinescu, Alin Ignea, Adrian Poparadu, Cornel Predescu, Deian Sorescu, Raul Krausz, Florin Lazea, Daniel Boloca, Artur Teut, Marvin Schieb, Ionuț Plămadă, Olivier Lusamba, Alexandru Gașpar.

UPDATE Transferul atacantului Olivier Lusamba a fost oficializat de ASU Poli. Atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat opt goluri pentru Olimpia Satu Mare, club de care s-a despărțit după sezonul de toamnă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.