ASU Politehnica va întâlni doar adversari din ligile inferioare în teste. Un...

ASU Politehnica va întâlni doar adversari din ligile inferioare în teste. Un lider din Liga a III-a e cel mai interesant nume adăugat în programul amicalelor

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” își știu de azi programul complet al jocurilor amicale din această iarnă. Cel mai interesant nume dintre cele opt adversare ale Politehnicii în perioada testelor e cel al Universității Cluj, liderul Seriei a V-a a Ligii a III-a. Un alt amical inedit perfectat de reprezentanții alb-violeților e cel cu o grupare de etnici români din Banatul Sârbesc.

ASU Poli și-a completat programul de amicale după ce inițial au fost anunțate cinci dintre cele opt adversare pe care le va întâlni în perioada de iarnă. Testele stabilite încă de la începutul anului sunt cu Cocoșul Orțișoara (L4, 20 ianuarie), Național Sebiș (L3, 27.01), ACS Ghiroda (L3, 30.01), CSM Școlar (L3, 3 februarie) și CSM Lugoj (L3, 7 februarie), toate de la ora 11.00.


Celelalte partide de verificare vor fi tot cu echipe de ligă inferioară.

Un joc inedit va avea loc pe 24 ianuarie, de la ora 11.00, când ASU Poli va primi replica divizionarei a patra din țara vecină Vulturii Grebenac, echipă dintr-o localitate în care peste 80% dintre locuitori s-au declarat români. Pe 8 februarie ”Băieții în ghete” vor întâlni, tot de la ora 11, o altă divizionară C, Cetate Deva.

În fine, cel mai interesant test va fi cel cu Universitatea Cluj-Napoca, campioana de toamnă din C5. Gruparea susținută de ”Șepcile roșii” are în componență nume precum Dorin Goga, George Florescu și Gabriel Giurgiu. Acest joc va avea loc sâmbătă, 17 februarie, de la ora 14.00, și va reprezenta totodată ultima verificare a bănățenilor înainte de înfruntarea Chindiei. Inițial meciul cu Lugojul era ultimul din program. Toate jocurile de iarnă pe care le va susține ASU Politehnica vor avea loc la Timișoara.

Formația pregătită de Bogdan Andone se va reuni luni, 15 ianuarie. Suporterii au programată săptămâna viitoare, joi, 18 ianuarie, de la ora 19.00, Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți, care va avea loc în locația obișnuită – Facultatea de Mecanică din cadrul UPT. Cu această ocazie va fi prezentat și raportul financiar al turului de sezon 2017-2018 precum și intențiile clubului pentru sezonul de primăvară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.