Atac dur la adresa guvernului Tudose: un deputat PNL de Timiș îl...

Atac dur la adresa guvernului Tudose: un deputat PNL de Timiș îl face pe ministrul Educaţiei „analfabet”

0
DISTRIBUIȚI

Atac dur al deputatului PNL Timiş, Ben-Oni Ardelean, la adresa ministrului Educţiei, Liviu Pop. Gafele de exprimare făcute de cel care conduce ministerul ce se ocupă de educaţia copiilor din România l-au făcut pe deputatul PNL Timiş să îi atribuie pesedistului dura titulatură de „analfabet”.

„PSD va continua procesul de distrugere a educaţiei naţionale, proces care, deşi început de o vreme, va continua să fie agravant. Nu ai cum să numeşti un analfabet în conducerea acestui minister. Iertaţi-mă, dar asta este realitatea. Domnul Liviu Pop nu ştie să citească nici foile pe care le scriu alţii. Asta este realitatea. Dacă un astfel de individ ajunge ministru al Educaţiei, noi, ca şi români, ar trebui să avem o problemă cu această situaţie şi bineînţeles că lista aceasta poate continua”, a declarat Ben-Oni Ardelean, în cadrul unei conferințe de presă, la finalul săptămânii trecute.

Liberalul este de părere că principalul vinovat pentru aducerea de oameni incompetenţi în fruntea unor ministere este chiar şeful PSD, Liviu Dragnea.

„Am identificat răul cel mai mare, care din punctul nostru de vedere, în acest moment, este domnul Liviu Dragnea.


(…) Am ajuns într-un dezastru, atât din punct de vedere democratic, cât şi din punct de vedere deontologic. Cred că el este responsabil pentru ceea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul României şi pe scena politică românească. (…) Niciodată în istorie, România nu a avut atâţia secretari de stat. Cei mai mulţi secretari de stat în România până la guvernarea Liviu Dragnea au fost 80. Astăzi, România are 127 de secretari de stat. Adică gândiţi-vă numai la nivel numeric. Gândiţi-vă şi la celelalte persoane care sunt în fruntea unor ministere şi uitaţi-vă pe CV-urile lor. Nici 20% nu au legătură cu domeniul pe care îl administrează şi nu au pic de experienţă în domeniul respectiv. Fără să mai vorbim de faptul că aceştia au venit din zone foarte obscure şi foarte nepotrivite pentru domeniile pe care le coordonează. Şi îi putem lua în parte pe fiecare dintre ei. Analiza asta este extrem de gravă, pentru că ne arată o situaţie care nu va duce într-o direcţie bună România. (…) Carnetul comunist de partid va continua să fie unicul atu pentru angajare. Iar continuarea acestui lucru nu va face decât să aducă în funcţii oameni care să nu aibă nimic în spate decât campanie electorală făcută pentru PSD, oameni care nu cunosc domeniul respectiv. Va continua procesul de deprofesionalizare. Şi o să urmăriţi în continuare miniştrii pe care îi numesc”, a mai explicat Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.