Întăriri pentru BC Timba Timișoara după problemele grave de lot din ultimele...

Întăriri pentru BC Timba Timișoara după problemele grave de lot din ultimele jocuri. Doi sârbi s-au alăturat ”urșilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: MN Press, N. Paraušić

Conducerea Timbei a reacționat după ce la ultima partidă antrenorul Dan Ionescu a avut doar șase oameni apți. Filip Dumic și Goran Ostojic sunt ultimele transferuri realizate de galben-negrii. Primul e un conducător de joc care a venit de la Madost (Bosnia), în timp ce celălalt evoluează ca pivot și fost ultima dată jucătorul ucrainenilor de la Politekhnik Kharkov.

Filip Dumic (27 de ani, 1,83 metri, foto) a avut medii de 9.9 puncte, 5.8 pase decisive şi 2.3 recuperări pe meci pentru locul 8 din Bosnia, KK Mladost. Acesta a mai evoluat de-a lungul carierei în țara natală, la Konstantin Niș, Borac Cacak, Tamiș Pancevo, Vrșeț, KK Sloga, dar și în campionatul Muntenegrului, la Jedinstvo Bijelo Polje.

Goran Ostojic.


Foto: juznevesti.com / Vanja Keser

Celălalt nou sosit, Goran Ostojic (26 ani, 2,06 metri) a fost coleg cu Dumic la Niș, în ediția 2012-13, și la Sloga. A mai fost jucătorul celor de la MBK Nitra, în prima ligă slovacă, și în acest sezon a evoluat la Sloga (Serbia) și Politekhnik Kharkov (Ucraina), înregistrând medii mai bune pentru prima: 8 puncte pe meci, față de 3. În timp ce la capitolul recuperări media acestui sezon e în jurul cifrei 5.

BC Timba l-a mai achiziționat în această iarnă pe americanul Andre Pierce, care a debutat în eșecul suferit de ”urși” la Galați, scor 67-96. În acel meci timișorenii au avut doar șase jucători apți. În weekendul următor galben-negrii joacă pe terenul lui Dinamo, singura formație din LNB fără victorie în acest campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.