BC Timba Timișoara a obținut victoria ”obligatorie” pe terenul lui Dinamo. Ultimele...

BC Timba Timișoara a obținut victoria ”obligatorie” pe terenul lui Dinamo. Ultimele transferuri ale galben-negrilor au asigurat o rotație completă

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba a obținut a treia victorie a sezonului pe terenul modestei Dinamo București. Pentru prima dată în acest an ”urșii” s-au bucurat de o rotație corespunzătoare și s-au impus ușor, scor 108-70. Noile achiziții, Goran Ostojic și Filip Dumic, au contribuit la succesul timișorenilor.

Zece jucători a avut la dispoziție Dan Ionescu în fief-ul alb-roșiilor.


Timba a început cu Lazăr, Boloni, Reljic, Kovacevic și Naylor. Iar oamenii de pe bancă (Rotariu, Ostojic, Dumic, Pierce, Balmuș) au evoluat în medie aproape la fel de mult ca titularii.

Bănățenii și-au adjudecat primul sfert cu 34-24. La pauză diferența era deja clară în favoarea vizitatorilor: 64-31. Sfertul 3 a fost mai echilibrat pe fondul diferenței mari. Ultima pătrime s-a reluat astfel de la 85-51 în favoarea ”urșilor”.

Coșgheterul din B al ”urșilor”, Mario Lazăr, a fost cel mai bun marcator astăzi, cu 24 de puncte. Pentru Timba au mai punctat: Reljic (22 puncte), Kovacevic (14 puncte), Ostojic (13), Naylor (11), Dumic (8), Pierce (8), Rotariu (4), Balmuș (4). Cel mai bun marcator al gazdelor a fost un fost jucător al Timbei, Amadeo Casale (19 puncte).

Pentru BC Timba urmează miercurea viitoare un meci pe teren propriu cu BC Mureș Tg. Mureș, vecină de clasament, care are doar un punct mai mult decât galben-negrii (locul 10, 18 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.