Brândușa Armanca: „Nu văd cum o absolventă de institut de trei ani...

Brândușa Armanca: „Nu văd cum o absolventă de institut de trei ani de petrol și gaze să fie mai potrivită decât Tudose pe funcția de premier, doar prin competențe de obediență politică” VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Nu a durat mult până când PSD, după ce și-a debarcat pentru a doua oară premierul, pe Mihai Tudose, să vină cu noua propunere. Europarlamentarul Viorica Dăncilă este în „pole position” pentru ocuparea funcției de premier, după CEx-ul de astăzi a social-democraților.

Jurnalista Brândușa Armanca (foto), invitată la emisiunea PRESSALERT LIVE, nu vede deloc cu ochi buni nominalizarea Vioricăi Dăncilă, susținută și de ALDE, care ar putea fi prima femeie în funcția prim-ministru al României. „În CV-ul aceste doamne nu am găsit nimic ce să o recomande. Nu văd cum o absolventă de institut de trei ani de petrol și gaze, care doar prin competențe de obediență politică, a ajuns europarlamentar, o persoană care silabisește o limbă străină, poate să fie mai potrivită ca Tudose”, a declarat profesorul universitar Brândușa Armanca, aflată în studioul HDV.

După cererea demisiei lui Mihai Tudose, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu a oferit niciun motiv concret pentru care a forțat pentru a doua oară schimbarea propriului guvern. „Nu a fost nicio tensiune între guvern și partid, doar între Dragnea, care a alimentat-o, și Tudose, care nu a răspuns la toate cererile lui Dragnea. Acum, șeful PSD s-a înfășurat în partid, care i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Dacă fostul premier nu s-ar fi luat de protejata lui Dragnea (n.r. – Carmen Dan), nu s-ar fi întâmplat nimic”, a fost de părere scriitoarea Brândușa Armanca.

Invitata PRESSALERT LIVE din această seară crede că mai multe episoade au contribuit la compunerea stării de conflict dintre Drangea și Tudose.


„Când a fost întrebată Viorica Dăncilă daca va face totul ca legile justiției să treacă, a răspuns afirmativ. Tudose, în schimb, a spus că dacă i se va cere, își va da demisia. Când Tudose a fost abordat de Tudore Toader, ministrul Justiției, în legătură cu Kovesi, acesta a spus pas, a zis că nu e problema sa și că alții trebuie să și-o asume. E un alt motiv pentru care a devenit indezirabil”, a explicat jurnalista Brândușa Armanca.

Oamenii aflați în funcțiile de conducere, care țin frâiele țării în mână, nu urmăresc agenda cetățenilor, ci doar pe cea proprie, în care primează interesul personal, iar președintele Klaus Iohannis nu face excepție, după părerea invitatei PRESSALERT LIVE. „Mă întristează foarte mult că pe agenda oamenilor ce conduc țara cetățeanul nu există, nu există interesul public. Chiar și Iohannis pune pe agenda sa realegerea în funcție de președinte, astfel că nu se ceartă cu PSD, îi lasă în pace, își asigură liniștea. Mă gândesc că suntem în anul centenarului, în cinci luni preluăm președinția rotativă a UE, însă nu suntem pe niciunde”, a declarat profesorul universitar Brândușa Armanca.

Deși a precizat că nu va mai avea vreun cuvânt de spus în alegerea noului premier, ținând cont de nominalizările greșite făcute până acum din punctul său de vedere, Liviu Dragnea nu s-a abținut, iar noua propunere este un alt om apropait de el. „Suntem într-o foarte proastă perioadă a imposturii. Parcă niciodată nu au fost atât de mulți impostori și ignoranți e posturi înalte. Am primit de curând o listă întreagă cu tot felul se puși în funcții, persoane fără experiență și expertiză, fără biografie”, a conchis Brândușa Armanca la PRESSALERT LIVE.

3 COMENTARII

  1. Stimata Doamna,

    parerea mea:

    Nici o scoala nu te face mai destept decat te-a facut mama ta.
    Scoala iti da o sansa si cam atat!
    Dv. vorbiti de agenda cetateanului…
    Va referiti probabil la cateva milioane de agende, inteleg.
    Puteti reaminti ce premii dadeati cand erati la ICR la Budapesta?
    Multumesc

  2. „Nu văd cum o absolventă de institut de trei ani de petrol și gaze” Brândușa ca de obicei se laudă că a citit „CV-ul aceste doamne” dar n-a reținut (voit sau nevoit, numai ea știe) că între 1983 și 1988 a frecventat cursurile Institutului de Petrol și Gaze, Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, din Ploiești. A obținut Diplomă de Licență. Deci este absolventă de institut de cinci ani de petrol și gaze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.