Călin Dobra despre războiul cu PMP Timiș: „Acum chiar că ne glumim”....

Călin Dobra despre războiul cu PMP Timiș: „Acum chiar că ne glumim”. Ce spune despre relația cu liberalii în cadrul CJT VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Recent ales în funcția de președinte interimar al filialei județene PSD, președintele Consiliului Județean Timiș nu se teme de puterea pe care o deține. Atât din punct de vedere administrativ, dar și din cel politic, mizele sunt mari, întrucât la mijloc sunt proiecte în valoare de sute de mii de lei și promisiuni electorale care trebuie duse la bun sfârșit.

PSD deține majoritatea în cadrul Consiliului Județean și datorită PMP, însă colaborarea nu e una ideală, nici pe departe. De câteva luni bune, disensiunile dintre Călin Dobra și vicepreședintele CJ Timiș, Roxana Iliescu, sunt tot mai aprinse, reprezentanta PMP acuzându-l pe liderul PSD Timiș că nu se consultă în luarea deciziilor. „Acum chiar că ne glumim. În ce sens să mă consult, în condițiile în care ea este în aparatul de conducere al consiliului județean, are act de toate proiectele. În fiecare luni avem ședință operativă, discutăm proiectele de hotărâre. Să mai cer încă un vot pe lângă analiza administrativă?”, a întrebat retoric președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, prezent la PRESSALERT LIVE.

Liderul PSD Timiș a avut și un mesaj să-i transmită Roxanei Iliescu.


„Eu consider că PMP nu este în opoziție, cât timp au poziția de vicepreședinte. Dacă vor opoziție, să renunțe la funcție. Cum discut cu grupul PNL, voi discuta și cu ei. Ne asumăm orice lucru, dacă așa se gândesc anumiți oameni”, a declarat Călin Dobra, aflat în studioul HDV.

Chestionat pe tema declarațiilor publice făcute de Roxana Iliescu în ceea ce privește relația politico-administrativă dintre cei doi, Călin Dobra nu s-a sfiit să admită că: „nu stau să analizez ce discuta ea la emisiune. E strict problema dânsei. Eu am o relație cu ea pe partea administrativă. Am discutat și cu liderul PMP Timiș (n. r. – Cornel Sămărtinean). Sunt multe probleme la nivelul județului, fiind și viceprimari susținuți într-o majoritate cu PSD-ul. Sunt multe aspecte”. În ciuda neînțelegerilor vădite, Călin Dobra crede că majoritatea formată cu ajutorul PMP funcționează. „Discutăm de PSD-ALDE-PMP-UNPR, iar majoritatea proiectelor au trecut cu votul celor prezenți. Mă bazez pe faptul că inclusiv grupul PNL, în urma discuțiilor avute pe buget, vor vota proiectul de buget. Construcția majorității a fost realizată în 2016 și merge în continuare. Majoritatea funcționează și cu PMP”, a opinat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.