Casa de Sănătate Timiș: toți medicii de familie acordă servicii medicale pacienților

Casa de Sănătate Timiș: toți medicii de familie acordă servicii medicale pacienților

0
DISTRIBUIȚI

medic

Pacienții din Timiș nu trebuie să-și facă griji că nu vor primi rețete sau trimiteri dacă se adresează medicilor de familie din județ, în ciuda protestului anunțat la nivel național. Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș anunță că a încheiat semnarea actelor adiționale cu medicii de familie în procent de 100%.

Astfel, toți cei 412 medici de familie care se aflau în contract cu CJAS Timiș la sfârșitul anului 2017 acordă servicii medicale în continuare, în baza contractului semnat cu instituția.

“Mulțumesc tuturor medicilor de familie pentru colaborarea foarte bună și pentru faptul că au pus pe primul loc interesul pacienților.


Țin să menționez că sunt alături de toți furnizorii de servicii medicale și ori de câte ori sunt neclarități, prin dialog putem găsi soluții și rezolva orice problemă”, a declarat Victor Dumitrașcu, președintele CJAS Timiș.

Potrivit reprezentanților instituției, în baza actului adițional semnat cu CJAS Timiș, pacienții beneficiază de servicii medicale decontate din sistemul public de asigurări de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.