CJ Timiş limitează finanţările din bani publici pentru proiecte culturale şi sportive

CJ Timiş limitează finanţările din bani publici pentru proiecte culturale şi sportive

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş schimbă criteriile după care sunt finanţate proiectele culturale şi sportive. În trecut, cu bani de la bugetul judeţului, erau finanţate anual mii de acţiuni insignifiante. La finele anului 2017, CJ Timiş a elaborat o listă clară de criterii în baza cărora va acorda bani doar proiectelor de impact.


Cei care doresc să aplice pentru a primi finanţare de la CJ Timiş pot afla condiţiile pe care proiectele lor trebuie să le îndeplinească în cadrul a două şedinţe publice.

Miercuri, de la ora 12.00, la sediul CJ Timiş va avea loc ședința publică pe tema „Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale pe anul 2018 în Județul Timiș”, iar joi, de la aceeași oră, în Sala Revoluției, CJ Timiş va găzdui ședința publică „Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor sportive pe anul 2018 în Județul Timiș”.

„În cursul acestei săptămâni organizăm, la Palatul Administrativ, două ședințe publice, pentru analiza și dezbaterea, atât a Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor culturale, cât și a Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor sportive în 2018. Doresc să găsim cea mai eficientă modalitate de selectare a acelor evenimente și acțiuni pentru care pe parcursul acestui an vom aloca fonduri publice”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.