Concert cu singurul tribute band Joy Division din România

Concert cu singurul tribute band Joy Division din România

0
DISTRIBUIȚI

Division of Joy vine pentru prima dată la Timișoara în luna februarie! Trupa reia piesele Joy Division, unele în variantă originală, iar altele sunt coveruri care aduc în actualitate piesele compuse acum mai bine de 30 de ani, care au marcat definitiv era post-punk.

Trupa este compusă din cunoscuți ai mai multor trupe din București – Gabi „Pipai” Andrieș (Telefon, Aerosol), Vlad Gorneanu – aka Vlase (ZOB), Bogdan Jaja Sandu (Trupa Veche, Zaibăr, Publika) și Paul Neacșu (Voltaj) – și este singurul tribute band Joy Division din România.

Showul este foarte energic, mai ales pentru cei care sunt familiari cu ce a însemnat Joy Division, dar înseamnă și o experiență nouă pentru cei care vor asculta acest material prima dată, spectacolul fiind asigurat de mai mulți cunoscuți ai scenei rock, printre care și Vlase de la ZOB, aici la chitară bass.

„Scopul este de a înfățișa publicului de orice vârstă puterea acestor cântece și locul important al trupei Joy Division în muzica actuală”, spun artiștii.

Division of Joy a fost înființată în 2009 la inițiativa lui Pipai – Gabi Andrieș, azi unul din cei mai competenți și solicitați maeștri de sunet din România.


Deși a activat numai patru ani, între ‘76-’80, Joy Division a lăsat o amprentă remarcabilă: influențele sale se pot regăsi de la U2 la Placebo, iar interesul public în creștere constantă după apariția unor filme de referință: 24 Hour Party People, Control, al documentarului JD, contribuției independenților din domeniu, etc.

„Ne dorim de ceva vreme să venim în Timișoara cu Division Of Joy, mai ales că drumurile legate de joburi și alte proiecte ne-au adus deseori pe malurile Begăi și abia așteptăm să facem schimb de energie cu publicul bănățean pe care abia așteptăm să îl cunoaștem” spune Gabi „Pipai” Andrieș, vocalul și liderul trupei.

Division Of Joy ajung pe 2 februarie la Timișoara, unde vor susține un concert în spirit post-punk de la ora 21.00, la Manufactura. Biletele pentru acest concert costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.