Concertul aniversar Pro Musica va fi transmis live pe Internet

Concertul aniversar Pro Musica va fi transmis live pe Internet

0
DISTRIBUIȚI

Anunţul formaţiei Pro Musica, privitor la concertul extraordinar pe care trupa îl va susţine exact în ziua în care se împlinesc 45 de ani de la prima sa apariţie, în acelaşi loc în care Ilie Stepan şi colegii săi au debutat, a iscat un interes deosebit în rândul melomanilor.


Datorită acestui fapt, membrii trupei au decis să transmită integral acest eveniment, pe pagina de Facebook a formaţiei Pro Musica, în direct. Concertul va avea loc luni, 15 ianuarie, de la ora 13.00, la Liceul Pedagogic din Timişoara.

„Se împlinesc 45 de ani de la primul concert al nostru… care a avut loc la 15 ianuarie 1973 în in sala Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timişoara. Acum ca şi atunci vom cânta doar pentru elevii liceului, marcând astfel arcul peste timp al existenţei noastre de grup. Însă, concertul va fi transmis integral live pe INTERNET, putând fi vizionat pe pagina/contul PRO Musica de Facebook. La sfârşitul lunii mai va avea loc la Timişoara un mare concert PRO Musica la care sunt invitaţi toţi cei care simt ceva pentru noi. Mulţumim din suflet tuturor celor care timp de 45 de ani au fost alături de noi cu gândul, cu sufletul sau cu fapta“, au transmis membrii trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.