Conducerea Colterm, interpelată în plenul CL Timișoara în privința mașinilor cumpărate pentru...

Conducerea Colterm, interpelată în plenul CL Timișoara în privința mașinilor cumpărate pentru directori

0
DISTRIBUIȚI

Cu datorii istorice de peste 120.000.000 de lei, Colterm cumpără mașini noi pentru conducerea companiei. Pe scurt, deși societatea locală de termoficare e practic în colaps financiar și trăiește din subvenții de la administrația locală, directorii Colterm au decis, la începutul acestui an, că e vremea să își cumpere mașini noi.


Consilierul independent Adrian Orza a mustrat conducerea Colterm în ședinta Consiliului Local Timișoara de astăzi.

„Nu cred că a fost potrivit momentul acesta. Situația financiară prin care trece administrația locală cu societățile din subordine ar trebui să ne facă să fim atenți la genul ăsta de chestii. E bine să ne abținem de la cheltuieli care nu au legătură directă cu căldura care întră în caloriferele oamenilor. Îl respect pe domnul Șerpe, dar e bine să nu mai apară situații de genul ăsta, unde unii vin cu cecul în alb și alții îl completează în interes personal”, a spus Orza.

La cererea viceprimarului Dan Diaconu, care a atenționat că problema este una de interes public, directorul Colterm, Emil Șerpe a explicat că „parcul auto al Colterm nu a fost reînnoit din 2010. Doar anul trecut am scos trei autoturisme din funcțiune, costând mai mult reparațiile lor decât cumpărarea de noi autoturisme. Rata lunară de leasing e de 20.000 de lei. Nu a cumpărat nimeni autoturisme pentru că avea nevoie de mașini noi, ci pentru că aveam nevoie de mașini”, a explicat Șerpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.