În sfârșit, CSU Universitatea de Vest a obținut prima victorie în Divizia...

În sfârșit, CSU Universitatea de Vest a obținut prima victorie în Divizia A1. Timișorenii s-au impus la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU UVT Timișoara / Facebook

Fără niciun punct câștigat până acum în elită, nou promovata CSU UVT Timișoara a dat lovitura în Maramureș.


Elevii lui Sorins Schiesz au luat toate cele trei puncte din deplasare efectuată în fief-ul celor de la CSS 2 Baia Mare. Două seturi ale succesului cu 3-1 au fost adjudecate de bănățeni la mare luptă.

27-25 a fost scorul repetat de două ori astăzi de CSU Univ. de Vest, în urma unor seturi prelungite. Timișorenii au pierdut un singur set, cu 18-25, dar și l-au adjudecat clar pe cel de-al patrulea, scor 25-15.

Traian Gemănariu, principalul marcator al nou promovatei, a adus 23 de puncte astăzi. Damian (13 puncte) și Schiesz (11) l-au urmat la capitolul realizări.

În urma acestui rezultat din runda 15 CSU Univeristatea de Vest Timișoara acumulează primele trei puncte în clasament. Rămâne ultima clasată, poziția a 12-a, maramureșenii fiind chiar următorii clasați, cu 7 puncte, dar elevii lui Sorin Schiesz câștigă enorm la capitolul moral. Joi CSU UVT primește replica Unirii Dej pe teren propriu.

CSU UVT: Manda, Dragomir, Gemănariu, Damian, Schiesz, Moica, Cămui (libero). Au mai intrat: Vîrlan, Călin și Unguraș. Antrenor: Sorin Schiesz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.