Cum afectează haosul de la guvernare proiectele Consiliului Județean Timiș pe 2018....

Cum afectează haosul de la guvernare proiectele Consiliului Județean Timiș pe 2018. Roxana Iliescu: „Bine că s-a votat bugetul național”

0
DISTRIBUIȚI

Cu majoritate covârșitoare în Parlamentul României, PSD-ul lui Liviu Dragnea a schimbat deja al doilea premier. Succesorul lui Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, nu a mai beneficiat de sprijinul partidului după CEx-ul care a avut loc ieri, la finalul căruia a anunțat că își va da demisia împreună cu întregul cabinet.

Printre motivele invocate pentru schimbarea celui de-al doilea premier, Liviu Dragnea a menționat starea conflictuală în partid, dar și neasumarea schimbării legilor justiției. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, invitată la PRESSALERT LIVE aseară, crede că este „un joc de influență și putere”.


„Liviu Dragnea și alți câțiva apropiați de-ai săi cred că au scopuri comune în ceea ce privește schimbarea legilor justiției, o prioritate pentru anul 2017 de-a lor”, a spus Roxana Iliescu.

Instabilitatea de la nivel central se răsfrânge în administrațiile județene sau locale, potrivit vicepreședintelui CJT. „Sunt foarte curioasă inclusiv care va fi cursul BNR pe următoarele zile. Instabilitatea guvernamentală, toate consecințele se propagă în plan local. Bine că s-a votat bugetul național, ne permite astfel să avem mai repede un buget local. La capitolul investiții cu bani guvernamentali ne referim la proiectele cu ANL-urile, CNI sau PNDL, pe infrastructură rutieră. Sunt o mulțime pe care le avem în derulare cu Guvernul României”, a spus Roxana Iliescu, aflată în studioul HDV.

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș a punctat faptul că situația de la Guvern este neverosimilă în momentul actual. „Momentul e de-a dreptul ridicol să fii într-un an de zile în situația în care pentru a doua oară să pui semnul întrebării vizavi de premieri și de întregul Guvern condus de acesta. Mie îmi pare că anumiți lideri pesediști confundă PSD-ul cu statul. În ziua de astăzi e absolut penibil să ai în conferința de presă ministrul de Interne a acestei țări care să facă abstracție totală de Constituția României și să spună că CEx-ul m-a pus, CEx-ul mă va revoca din funcție. Nu se tine cont nici de legile în vigoare”, a fost de părere Roxana Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.