Deputatul Ovidiu Ganț nu votează pentru noul guvern. Cum motivează FDGR

Deputatul Ovidiu Ganț nu votează pentru noul guvern. Cum motivează FDGR

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul minorităţilor germane, Ovidiu Ganţ, nu va vota pentru învestirea guvernului Viorica Dăncilă, cel de-al treila guvern propus de PSD în decurs de un singur an de zile. Deputatul de Timiş a postat pe Facebook un text prin care îşi motivează decizia.

„Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) nu va acorda susţinere guvernului Dăncilă, iar deputatul său, Ovidiu Ganţ, nu va vota pentru învestirea noului guvern PSD-ALDE, nefiind clarificate relaţiile dintre alianţa de guvernare şi FDGR în urma afirmaţiilor calomnioase ale unor membrii PSD şi ALDE la adresa FDGR începând cu 2014 şi a faptului că, cele două partide nu s-au delimitat de aceste afirmaţii.


Totodată, FDGR în continuare nu este de acord cu intenţia PSD-ALDE de a modifica legile justiţiei, nesusţinând aceste măsuri preconizate, şi nici cu modul, în care au fost demise cele două guverne PSD-ALDE, generându-se instabilitate politică şi o imagine negativă a ţării noastre în străinătate”, a transmis FDGR printr-un comunicat.

Nici parlamentarii USR Timiş şi PNL Timiş nu vor vota pentru investirea noului guvern. Conform informaţiilor de până acum, jumătate din miniştrii fostului cabinet condus de Mihai Tudose vor fi remaniaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.