Deputatul PNL Marilen Pirtea, despre numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier:...

Deputatul PNL Marilen Pirtea, despre numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier: „Într-un an al centenarului cred că vom aniversa Teleormanizarea României”

0
DISTRIBUIȚI

Propunerea Vioricăi Dăncilă pentru fucția de premier a uimit nu doar politicienii din România, ci și cetățenii care au auzit prea puțin despre europarlamentarul considerat de PSD apt pentru a fi primul premier femeie din istoria României.


Deputatul PNL Timiș Marilen Pirtea a citit lista de calități care o recomandă pe Dăncilă pentru funcția de premier, oferind o interpretare proprie privind semnificația acestora.

„Avem un premier desemnat, o premieră pentru România, o femeie. Am văzut din declarația celor de la PSD următoarele lucruri, de ce au venit cu această propunere. Pentru că este un europarlamentar respectat la Bruxelles, pentru că este o femeie civilizată, nonconflictuală, este deosebit de comunicativă, are o relație bună cu oficialii de la Uniunea Europeană. Am încercat ca economist să traduc printre rânduri această declarație. Mie îmi sună cam așa: pentru că nu are experiență managerială, pentru că nu are cunoștințe temeinice în materie juridică, fiscală și instituțională sau de resurse umane, are relații, este o doamnă și, evient că este facil să intri în relații sociale pentru că e ușor să intri în relații sociale, e civilizată, adică nu e mitocană, este comunicativă, adică e vorbăreață. Într-un an al centenarului cred că vom aniversa Teleormanizarea României”, a declarat deputatul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.