Codul portocaliu de ninsoare și vânt puternic lovește în Banat. Drumuri închise,...

Codul portocaliu de ninsoare și vânt puternic lovește în Banat. Drumuri închise, localități fără curent electric

0
DISTRIBUIȚI

deszapezire

Vântul puternic și ninsoarea fac prăpăd în județul Caraș-Severin. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, trei drumuri județene, dintre care două spre stațiuni montane, au fost închise, în această seară, din cauza ninsorii și a vântului puternic. Este vorba de DJ 582 E Prislop – Semenic, DJ 608 A Telescaun – Muntele Mic și DJ 582 Brebu Nou – Slatina Timiș.

De asemenea, localitățile cărășene Brebu Nou, Gărâna și Domașnea nu sunt alimentate cu energie electrică, iar un copac a căzut pe carosabil, pe DN 67D, între Băile Herculane și Cerna Sat.


Două autoturisme au rămas blocate, fără a fi înregistrate victime.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin arată că se circulă cu dificultate pe DN 6, între localitățile Băile Herculane și Topleț, după ce un tir a intrat cu roata din spate într-un șanț și a blocat un sens de mers. „Intervin șase echipaje de Poliție Rutieră. Se circulă foarte greu, se stă în coadă câte o oră”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Județul Caraș-Severin este, de astăzi și până mâine, la ora 20.00, sub cod portocaliu de vânt puternic, care bate cu 80-90 km/h, iar pe creste cu 120-140 km/h, troienind zăpada în Munții Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.