Dorin Rotariu a spart gheața în 2018. Timișoreanul a marcat pentru Excel...

Dorin Rotariu a spart gheața în 2018. Timișoreanul a marcat pentru Excel Mouscron în campionatul Belgiei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Dorin Rotariu.


Foto: Royal Excel Mouscron / Facebook

Dorin Rotariu a marcat ieri seară primul său gol din acest an. Mijlocașul timișorean a înscris cu capul în partida câștigată de echipa sa, Royal Excel Mouscron, scor 2-0, în deplasarea de la Mechelen. Formația pregătită de Mircea Rednic ocupă locul 10 în Jupiler Pro League, prima ligă belgiană.

Anul a început pozitiv pentru Dorin Rotariu. Mijlocașul bănățean a fost titular în runda a 24-a pentru echipa sa, Mouscron, unde a fost împrumutat în acest sezon de la FC Bruges. Timișoreanul a reușit un gol mai puțin obișnuit pentru calitățile sale. În minutul 47, la scorul de 1-0 pentru formația sa, timișoreanul a deviat excelent cu capul, la colțul lung, o minge centrată din lovitură de colț de către Govea. Primul gol pentru Excel Mouscron a fost marcat de Mohamed (min. 38).

A fost a treia reușită în campionatul Belgiei, în acest sezon, pentru Dorin Rotariu. Timișoreanul în vârstă de 22 de ani a mai marcat două goluri în Cupa Belgiei, ediția 2017-18. Ilie Rotariu, tatăl jucătorului, a dezvăluit că Dorin a fost dorit insistent la Mouscron de către antrenorul Mircea Rednic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.