Dovada că primarul Robu a jignit inutil jurnaliștii

Dovada că primarul Robu a jignit inutil jurnaliștii

1
DISTRIBUIȚI

Timpii de aşteptare din staţiile Societăţii de Transport Public Timişoara (fostul RATT) le dau zilnic bătăi de cap timişorenilor. Într-o întâlnire pe care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a avut-o cu tinerii din oraş, aceştia şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la modul confuz, haotic, în care timpii de aşteptare sunt afişaţi.

Autorităţile publice locale nu au momentan nicio soluţie pentru rezolvarea problemei, iar Nicolae Robu a spus că este inadmisibil ca timișorenii să stea zeci de minute în stații și să mai și fie păcăliți de afișaj, menționând că a cerut renunțarea la afișarea timpilor.


Îndrăzneala jurnaliştilor de a scoate în evidență această ultimă parte i-a transformat pe aceştia în ţinta unui nou atac virulent din partea lui Robu, care nu s-a ferit din a folosi cuvinte dure precum „indivizi şi individe fără o minimă morală şi cu extrem de puţină minte” într-o postare de pe Facebook – canalul preferat de comunicare al lui Nicolae Robu. În mesajul de pe rețeaua de socializare primarul Timişoarei critică „unele minți, în puținătatea lor”, lăsând să se înțeleagă că nu ar fi spus niciodată că a cerut să nu se mai afișeze timpii de aşteptare.

Însă o înregistrare din timpul întâlnirii în care a vorbit despre timpii de așteptare în stații și afișarea acestora îl contrazice. Pe înregistrarea audio ajunsă în posesia PRESSALERT.ro se poate auzi cum primarul spune că „am cerut să nu se mai afișeze”. „Dacă vin maşini, se nimereşte un ambuteiaj, atunci tramvaiul stă până poate avansa. La ora actuală, din păcate, eu am şi cerut să nu se mai afişeze, că e mai deranjant să ţi se afişeze chiar acum că vine autobuzul, peste patru minute, peste trei, peste două, peste unu, apoi peste şapte, peste 15 minute. E mai enervant, mai bine nu se afişează nimic”, este declarația primarului.

1 COMENTARIU

  1. Nu va faceti probleme ca Robulica a editat asemenea expresii jignitoare.
    Mai mult ca sigur Robulica s-a uitat in oglinda si cind si-a vazut imaginea in fata, s-a speriat si si-a adus injurii lui insusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.