Escrocul care a lăsat un bătrân fără 14.000 de lei și 35...

Escrocul care a lăsat un bătrân fără 14.000 de lei și 35 de grame de aur a fost filmat în acțiune. Sună la 112 dacă l-ai mai văzut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un bătrân din Caransebeș a fost victima unei escrocherii ca la carte, acum câteva zile, în urma căreia a rămas fără o sumă considerabilă de bani, dar şi  fără câteva zeci de grame de aur. Hoţul a acţionat în mod clasic şi a speculat naivitatea vârstnicului, vulnerabil în faţa unei astfel de situaţii. O mare parte din acțiune a fost însă surprinsă de camerele video amplasate în piața agroalimentară unde a avut loc întâmplarea. 

Victima a fost abordată în apropierea locuinţei sale de un necunoscut, iar la scurt timp bătrânul i-a spus că are nevoie de un instalator, astfel că hoţul a acţionat imediat, oferinduşi ajutorul. Aflat în curtea locuinţei, escrocul a mimat o conversaţie telefonică, spunându-i bătrânului că va trimite un instalator la faţa locului pentru a remedia problema, ca mai apoi să treacă direct la „subiect”, conform infocs.ro.

Minţindu-l că a fost director de bancă, hoţul l-a întrebat pe bărbatul de 79 de ani dacă deţine sume de bani în casă, pentru că în seara următoare se vor schimba banii, iar cei aflaţi în posesia lui nu vor mai fi valabili.


Greșeala bătrânului a fost să=l invite pe bărbat în casă, iar acesta i-a furat 13.800 de lei şi aproximativ 35 de grame de aur cât timp păgubitul s-a dus într-o altă cameră să se schimbe de haine.

Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorului. Munca acestora este uşurată de camerele video din piaţa agroalimentară, unde au fost înregistrate imagini cu autorul faptei. Oricine îl recunoaşte pe făptaş, este rugat să sune la 112 sau să se îndrepte la prima unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.