EXCLUSIV Polițiști de frontieră, dezarmați și trimiși acasă după ce au găsit...

EXCLUSIV Polițiști de frontieră, dezarmați și trimiși acasă după ce au găsit 15 migranți în Timișoara. Ce s-a întâmplat cu grupul

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră au dat declarații complete în fața Corpului de control al MAI despre modul în care s-a acționat, în ultimele luni, pentru ca numărul migranților să scadă în statisticile Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara. Un alt episod incredibil relatat s-a petrecut anul trecut, în 18 octombrie, când a fost efectuată o acțiune în zona magazinului Auchan de pe Calea Aradului din orașul de pe malurile Begăi, loc de tranzit al migranților.

Aici, polițiștii de frontieră au descoperit 15 irakieni care nu aveau acte și care susținut că au ajuns în România peste fâșia verde din Serbia.


Aceștia încercau să scape de contactul cu autoritățile române pentru a nu fi amprentați și înregistrați deoarece vroiau să ajungă în Germania, iar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, în baza acordului de la Dublin, ar fi fost returnați în țara noastră dacă ar fi fost depistațî în vestul Europei.

Cei 15 migranți au fost urcați într-un microbuz și duși la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea anchetei. Surpriza polițiștilor a fost, conform declarațiilor date celor de la corpul de control, că inspectorul șef, comisarul șef Tiberiu Tim Giurea, a ordonat ca migranții să nu fie coborâți din mașină și a dispus ca polițiștii de frontieră care au fost în acțiune să depună armamentul și să plece acasă. Migranții au fost preluați de alți polițiști de frontieră și ulterior duși în zona de frontieră unde s-au ”topit” în Serbia.

3 COMENTARII

 1. Interesant este că dvs relatati anumite aspecte desfășurate la ITPF Tm in timp pe un fond complet ilegal dar ceu de la IGPF nu au nicio poziție oficiala!
  Sa încerce ascunderea acestor aspecte și să -l mențină pe acest Gim la comandă?
  Sa intelegem ca frontieriștii trebuie sa urmeze calea ilegală dispusă de vagabondul asta având girul șefilor de la IGPF?

 2. Întrebare!
  Acest subiect nu mai are continuare?????
  Se cauta o modalitate de îngropare a adevarului? ?????
  IN CE TARA TRĂIM, ACEST DEMENT IRESPONSABIL PE NUME gim giurea , SE DOREȘTE SA RĂMÂNĂ CU ORICE PRET, LA COMANDA FRONTIEREI DE VEST?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.