Firmele timișene, invitate la o misiune economică în Grecia. Ce beneficii oferă...

Firmele timișene, invitate la o misiune economică în Grecia. Ce beneficii oferă organizatorii

0
DISTRIBUIȚI

Firmele sunt invitate de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să participe la o misiune economică în Grecia, cazarea și transportul fiind gratuite. Companiile participante vor vizita, în perioada 24 – 26 februarie, la Salonic, două târguri internaționale pentru industria alimentară.

În cadrul primului dintre târguri, Artozyma, aflat la cea de-a opta ediție, sunt prezentate produse de panificație, cofetărie, patiserie, înghețată și echipamente.


Târgul este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se desfășoară la Centrul Internațional Helexpo din Salonic. Concomitent, în aceeași locație, are loc și târgul internațional Detrop Boutique, ajuns la ediția a 27-a, în care sunt expuse produse alimentare, băuturi, vinuri, delicatese, utilaje, echipamente de ambalare și produse tradiționale grecești.

Misiunea economică este organizată de CCIA Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București prin Biroul Economic și Comercial. Firmele care sunt interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (două nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante. Totul în cadrul Programului “Hosted Buyer”, susținut de Guvernul Elen.

Costurile de organizare sunt 238 lei (TVA inclus), iar termenul de înscriere este 12 ianuarie.

Anul trecut, CCIA Timiș a organizat participarea în cadrul Programului «Hosted Buyer» a unsprezece firme timișene la trei misiuni economice de vizitare a unor târguri internaționale sectoriale, la Salonic și Atena.

Relații suplimentare privind procedura de înscriere la tel. 0372 185 241 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – manager proiect CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.