Formaţia Ura de după uşă susţine primul concert în Timişoara VIDEO

Formaţia Ura de după uşă susţine primul concert în Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de rock sunt invitaţi la sfârşitul acestei săptămâni la un concert interesant, alături de muzicienii care alcătuiesc formaţia Ura de după uşă, care se vor afla pentru prima oară în Timişoara.

Grupul metalcore – punk Ura de după uşă, din Zărneşti, a avut primul concert la Braşov, în 1992 (sub numele de Bravos) iar un an mai târziu, sub numele actual, a înregistrat demo-ul „De 3 ori ura”.


După ce au câştigat marele premiu al festivalului Top T din Buzău, trupa a lansat în 1995 albumul „De ce atâta ură?”, primul disc din zona underground apărut, la noi, pe CD. După ce în 1998 înregistrează albumul „Respinşi de societate” (rămas needitat) trupa îşi întrerupe activitatea, pentru a reveni pe scenă în 2011. Acum doi ani, formaţia a lansat materialul „Cicatrice”, iar în componenţa actuală a trupei se regăsesc Costache Ioan – voce, Bogdan Constantin Cristea – bass, Raul Berghea – chitară, Paring George – tobe şi Carol Alexandru – chitară.

Primul concert la Timișoara al formaţiei va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 20.00, la Manufactura, iar în deschidere vor cânta membrii formaţiei locale Virgula. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.