Hectare întregi inundate în Timiş în urma precipitațiilor din ultimele zile FOTO

Hectare întregi inundate în Timiş în urma precipitațiilor din ultimele zile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-203378606">

Zăpada și apoi ploaia care s-a abătut asupra Timişului au provocat indundații care au afectat mai multe gospodării, instituţii de învăţământ sau chiar spitale. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe locaţii din judeţ pentru a scoate apa din curţile proprietarilor, care s-au văzut neputincioşi în faţa fenomenelor meteo periculoase de cod galben de ploi cu caracter torenţial.

În comuna Balinţ, pompierii din cadrul ISU Timiş au intervenit pentru evacuarea apei pe o suprafaţă de aproximativ trei hectare. A fost nevoie de o autospecială de intervenţie, o motopompă remorcabilă, o electropompă şi patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj şi SVSU Balint.

UPDATE În localitatea Balint, acolo unde aproximativ trei hectare au fost inundate, autorităţile locale, împreună cu un echipaj din partea ISU Timiş, depun eforturi pentru îndepărtarea unei construcţii din ciment, care obturează scurgerea apei printr-un canal.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.