Inaugurat cu fast în toamnă, pasajul Jiul este din nou în șantier....

Inaugurat cu fast în toamnă, pasajul Jiul este din nou în șantier. Care este motivul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Inaugurat cu fast în toamna acestui an, Pasajul Jiul a intrat din nou în şantier. Cei care au trecut astăzi prin zonă au putut observa muncitori care execută lucrări de reparaţii. Înainte de deschiderea traficului prin pasajul reabilitat şi lărgit cu bani de la bugetul local, primarul Timişoarei Nicolae Robu a oferit diplome şi a susţinut mai multe discursuri în cadrul unei ceremonii fastuoase de inaugurare, care s-a încheiat cu un concert susţinut de mai mulţi artişti ai Filarmonicii Banatul.

Surse din Primăria Timişoara au confirmat ceea ce PRESSALERT.ro scria încă de la ceremonia de inaugurare şi anume faptul că traficul prin pasaj a fost deschis fără ca lucrările să fie recepţionate. Acum, Primăria Timişoara a trimis muncitori pe teren, pentru a face mici lucrări de finisaj cum ar fi vopsirea parapeţilor, sudură sau vopsirea unor zone.


Municipalitatea speră ca lucrările să fie gata până săptămâna viitoare, pentru ca recepţia lucrării să poată fi făcută. Asta după ce legislaţia în domeniu nu mai permite recepţionarea lucrărilor care nu sunt integral finalizate. În aceeaşi situaţie se află şi şantierul de la Pasajul Popa Şapcă, şi acesta lărgit cu bani din bugetul Primăriei Timişoara. Şi acolo traficul a fost deschis fără ca lucrarea să fie finalizată şi recepţionată.

Foto: Virgil Simonescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.