Incendiu violent în vestul țării. Focul a cuprins o casă, două anexe...

Incendiu violent în vestul țării. Focul a cuprins o casă, două anexe și o mașină. Câte ore s-au luptat pompierii cu flăcările FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic a izbucnit, în această noapte, în orașul Reșița. Pompierii cărășeni s-au luptat cu flăcările, care au cuprins o casă, două anexe și o mașină, aproape șase ore. Din feriricire, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin, incendiul a izbucnit pe str. Bistrei, din Reșița. 19 pompieri militari, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit timp de cinci ore și jumătate pentru lichidarea incendiului. Intervenția a fost deficilă deoarece flăcările au cuprins o casă, două anexe și o mașină.

“Incendiul, care a fost observat târziu de cetăţeni, s-a extins rapid şi s-a manifestat violent, cu flacără şi degajare mare de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 180 m.


Din fericire, în urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. Au fost salvate mai multe păsări, iar incendiul a fost stins, înainte de a se propaga şi la casele învecinate”, arată ISU Caraș-Severin.

Potrivit pompierilor cărășeni, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este folosirea focului deschis în spaţii închise.

Foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.