JazzyBIT sărbătoreşte şase ani de existenţă cu un concert special. Vezi ce...

JazzyBIT sărbătoreşte şase ani de existenţă cu un concert special. Vezi ce planuri are trupa timişoreană pentru acest an

0
DISTRIBUIȚI

Timişorenii de la JazzyBIT împlinesc în acest an şase ani de existenţă, evenimentul urmând să fie sărbătorit printr-un concert special, care va avea loc vineri, 2 februarie, de la ora 20.00, la English Pub în Lugoj.

„Nu aveam în plan să susţinem concert aniversar anul acesta, dar am primit o invitaţie la English Pup Lugoj care s-a suprapus exact cu data de 2 februarie. English Pub e un club cultural aparte, cu un public foarte bun, aş putea zice de top. Sunt mulţi ascultători şi cunoscători de jazz în cadrul clubului, astfel că ne e drag să mergem de fiecare dată acolo“, ne-a declarat Teodor Pop, din partea trupei.

În luna decembrie a anului trecut, muzicienii timişoreni au fost răsplătiţi cu mai multe premii în cadrul premiilor Banat Jazz Awards.


Cel mai bun baterist al anului a fost numit Szabo Csongor Zsolt, premiul de „Cel mai bun basist al anului 2017“ a mers către Mihai Moldoveanu, iar Teodor Pop a fost recompensat cu premiul pentru „cel mai bun pianist al anului“.

„Pentru 2018, am anunțat deja participarea noastră la Jazz in the Park – Cluj, și suntem în discutii cu mai multe locații și festivaluri din țară dar și din Europa. Vom anunța pe paginile noastre concerte, cât de curând. Vom mai lansa şi un videoclip din seria AltSessions, în curând“, a mai adăugat Teodor Pop.

După un 2017 cât se poate de plin, pentru acest an cei trei timişoreni pregătesc mai multe surprize.

„Anul trecut ne-a adus foarte multe. Am avut 46 de concerte dintre care 14 în străinătate, am ajuns pentru prima dată în Asia, am cântat în Paris, Praga, Viena, Budapesta, Belgrad și Vilnius și am ajuns să cântăm la grandioasele festivaluri Sziget Festival Official, Exit Festival și UNTOLD. Să nu uităm și de colaborarea cu Subcarpaţi din cadrul JazzTM. Visul nostru este deja împlinit, iar asta o datorăm în primul rând vouă: fanilor care vin la concertele noastre, organizatorilor care ne cheamă să cântăm, sunetiștilor și tehnicienilor care ne ajută să sunăm bine și tuturor celorlalți prieteni care ne susțin în ceea ce facem. Nu în ultimul rând am dori să mulțumim familiilor și apropiaților noștri, fără de care cu siguranță nu am fi aici.“, au declarat membrii trupei.

Foto: Amalia Gaiţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.