Un fotbalist a fost urmărit ca în filme de polițiști într-un oraș...

Un fotbalist a fost urmărit ca în filme de polițiști într-un oraș din Banat. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
Florin Călin. Foto: CSM Reșița / Facebook

Doi jucători de la CSM Reșița au avut parte o noapte de pomină la finalul weekendului.


Juniorul Florin Călin, pe post de șofer, a ignorat semnalul unui echipaj de poliție și a fost urmărit prin orașul de pe Bârzava până când a făcut accident, informează argument-cs.ro. Mai mult, tânărul a încercat să fugă apoi pe jos, dar a fost reținut. În mașină se afla și coechipierul Răzvan Dulap.

Florin Călin (19 ani) a ales să ignore polițiștii care i-au făcut semn să oprească după ce acesta abia ieșise din zona hotelului stadionului din Reșița. După o urmărire ca în filme tânărul fotbalist s-ar fi proptit cu autoturismul într-un spațiu de joacă. El a încercat să și fugă de la locul incidentului. Polițiștii l-au reținut și l-au pus să sufle în alcooltest. Călin fiind sub înfluența băuturilor alcoolice conform sursei citate. El a fost dus apoi la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aflat pe locul din dreapta șoferului, Răzvan Dulap (22 de ani) nu a scăpat nici el de consecințe. CSM Școlar Reșița, care încearcă să promoveze cu Daniel Oprița pe bancă, i-a exclus pe ambii fotbaliști din lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.