Mașină de poliție avariată de un șofer beat, în noaptea de Revelion....

Mașină de poliție avariată de un șofer beat, în noaptea de Revelion. Cum s-a petrecut accidentul

0
DISTRIBUIȚI

masina politie

O mașină de poliție a fost avariată într-un accident rutier, în timp ce echipajul cerceta un alt incident similar. Totul s-a petrecut în această noapte, iar atât șoferul verificat inițial, cât și cel care a lovit mașina agenților s-au dovedit a fi beți.

Echipajul local al comunei timișene Nădrag, care se afla în patrulare, a fost solicitat să intervină la o tamponare, scrie lugojinfo.ro. Ajunși la locul indicat prin 112, polițiștii au stabilit că un șofer beat a acroșat o mașină parcată regulamentar. Oamenii legii l-au testat pe bărbat cu alcooltestul și au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 1,04 /mg/l/alcool pur în aerul expirat.


În timp ce întocmeau documentele specifice în astfel de cazuri, polițiștii au observat cum o mașină vine cu viteză spre ei. Aceasta a lovit în plin autoturismul șoferului cercetat, precum și autospeciala poliției. Martorii susțin că în urma accidentului toate cele trei mașini implicate iî cel de-al doilea incident, inclusiv mașina poliției, au fost serios avariate, iar polițiștii s-au salvat în ultimul moment din calea șoferului neatent. Bărbatul a fost dat jos de la volan și testat, polițiștii stabilind că și acesta era băut, după ce aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,95mg/l/alcool pur în aerul expirat. Cei doi șoferi care au provocat accidentele s-au ales cu dosare penale și riscă până la cinci ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.