Misiune economică de vizitare a unei expoziții internaționale de fructe și legume...

Misiune economică de vizitare a unei expoziții internaționale de fructe și legume în Grecia. De ce facilități beneficiază firmele timișene

0
DISTRIBUIȚI

freskon

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele din județ să participe la o nouă misiune economică. Astfel, în perioada 26 – 28 aprilie, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, companiile sunt invitate la Salonic, pentru a vizita Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete Freskon.

Expoziția este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic.


În cadrul târgului vor fi expuse fructe și legume, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, mașini de ambalare, produse plastice, servicii. Mai multe informații despre expoziție sunt disponibile AICI!

Potrivit reprezentanților CCIA Timiș, în cadrul «Hosted Buyer Program» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia care participă la expoziție beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (două nopți în hotel de patru sau cinci stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Costurile de organizare sunt de 238 lei (TVA inclus) pentru membri CCIA Timiș. Înscrierile se pot face până la data de 10 martie.

Informații suplimentare privind procedura de înscriere la tel. 0372 185 241 sau 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro, Ana–Maria Kormany, consilier DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.