Motivul pentru care primarul nu vrea schimbarea directorului societății de transport în...

Motivul pentru care primarul nu vrea schimbarea directorului societății de transport în comun din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Ziua și promisiunea legată de schimbarea în bine a Societății de Transport Public Timișoara. De la 1 ianuarie, fosta regie s-a transformat în societate comercială, și, pentru prima dată în mulți ani de zile, angajații nu și-au primit la timp salariile. Ieri, un grup de angajați ai STPT au fost la Primăria Timișoara acolo unde au avut o discuție cu primarul Nicolae Robu, pe care l-au înștiințat că dacă nu li se achită restanțele salariale până în 24 ianuarie, vor demisiona. Tot la început de an, liberalul Nicu Bitea, șef al TNL Timiș, a fost numit în funcția de director adjunct general al STPT.

Pe parcursul anului 2017, Nicolae Robu, l-a atacat de mai multe ori pe directorul general al fostei regii, Ioan Goia, pe care l-a numit incompetent.


Cu toate acestea, Goia nu a putut fi demis fără o decizie a consiliului de administrație al fostei regii. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă Goia va fi schimbat din funcție în acest an, odată cu alegerea unui nou consiliu de administrație, Robu a răpuns că „acum? Consiliul de administrație sigur că poate. Nu le-am cerut. În momentul în care faci o schimbare trebuie să ai și formula de schimb închegată și cu certitudini. Nu am spus că nu există”. PRESSALERT.ro a întrebat și dacă Goia nu poate fi schimbat din cauză că nu există un înlocuitor care să aibă competențele necesare. „În primul rând, nimeni nu e de neînlocuit pe planetă. În al doilea rând, evident că există, dar cei care există trebuie să își dorească, trebuie să se ajungă la parcurgerea unor pași pentru a se face o astfel de schimbare. Nu mă refer aici numai la RATT. În principiu nu se acționează pripit cu astfel de lucruri”, a explicat primarul Timișoarei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.