Nicolae Robu a deschis „cartea neagră” a guvernării PSD-ALDE. ”Trebuie să avem...

Nicolae Robu a deschis „cartea neagră” a guvernării PSD-ALDE. ”Trebuie să avem o prezență mai bună la vot”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut, ieri, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, un bilanț al guvernării PSD. Cu ajutorul unei sinteze numite „Cartea neagră”, edilul a prezentat o analiză a guvernării PSD-ALDE pe toate domeniile cheie din societatea românească. De la transporturi, la sănătate sau sistemul sanitar și cel economic, spune Robu, eșecurile PSD sunt notabile.


Edilul timișorean spune că acelaşi guvern PSD-ALDE a decredibilizat instituții fundamentale în democrație.

„Noi decredibilizăm instituţii fundamentale. Am decredibilizat Parlamentul ca instituţie. În loc să tragem cu orice muniţie asupra indivizilor incorecţi, care la un moment sau altul au populat această instituţie fundamentală a democraţiei, noi am decredibilizat instituţia Parlamentului. Acum există osârdie serioasă pusă în joc pentru decredibilizarea instituţiilor judiciare. Este extrem de grav să decredibilizezi aceste instituţii. Ai persoane care nu onorează profesia? Ocupă-te de ele, pedepsește-le în limitele statului de drept, nu cu abordări politice, nici într-un caz, dar nu decredibiliza instituțiile, pentru că asta înseamnă un lucru de o gravitate maximă”, a declarat Robu.

Primarul Timișoarei a venit și cu o soluție la toate problemele cauzate de guvernarea PSD-ALDE: stimularea prezenței la vot. „Trebuie să avem o prezență mai bună la vot și să nu ne lăsăm păcăliți de vorbe frumoase, ci să ne uităm la faptele anterioare ale fiecăruia. Că să promiți e simplu. Sunt destui meșteri iscusiți în mânuirea vorbei, care știu să te păcălească, dar atunci când te uiți în spate să vezi ce realizări au, constați că e gol și atunci nu trebuie să îi crezi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.