Ninsoarea a anulat primul amical al lui ACS Poli. Timișorenii se întorc...

Ninsoarea a anulat primul amical al lui ACS Poli. Timișorenii se întorc de la Poiana Brașov cu încă un străin în probe

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli Timișoara trebuia să dispute astăzi primul test al iernii cu ocazia încheierii stagiului centralizat de la Poiana Brașov.


Planurile lui Ionuț Popa și compania au fost însă date peste cap de ninsoarea abundentă căzută în zonă. Astfel, amicalul cu formația susținută de suporterii ”stegari”, SR Brașov, a fost anulat. Echipa de Liga I revine pe Bega cu o delegație mai numeroasă, în această perioadă fiind testat și ugandezul Mahrez Kayondo.

Timișorenii trebuiau să dispute la finele cantonamentului primul joc de pregătire din această iarnă, dar vremea a dus la anularea meciului care trebuia să aibă loc la Tărlungeni cu SR Brașov, liderul Ligii a IV-a Brașov. Prin urmare primul amical al iernii va avea loc acasă sâmbătă, de la ora 11.00, pe Terenul 1 ”Adrian Stoicov”, de lângă stadionul ”Dan Păltinișanu”, cu ACS Ghiroda, locul 8 în C4.

Pe lângă sud-africanul Ntombela Khanya și tunisianul Alaeddine Bouslimi, Popa îl testează în această perioadă și pe ugandezul Mahrez Kayondo, care a evoluat la Durban în Africa de Sud. Acesta din urmă e un atacant în vârstă de 21 de ani. Bănățenii revin astfel în Timișoara cu 29 de nume, ținând cont că pe parcursul stagiului centralizat s-au (re)alăturat echipei portarul Cătălin Straton și Alex Ciucur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.