Noutăți timișorene la reunirea lui CSM Școlar Reșița. Ce jucători au ajuns...

Noutăți timișorene la reunirea lui CSM Școlar Reșița. Ce jucători au ajuns sub comanda lui Daniel Oprița

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Reșița / Facebook

Deși nu a avut un sezon de toamnă conform așteptărilor, CSM Școlar Reșița nu a renunțat la gândul de a promova în B la capătul acestui campionat. Formația pregătită de Daniel Oprița a renunțat la o echipă întreagă în această iarnă, dar s-a reunit cu șase nume noi. Printre jucătorii care provin de la cluburi din eșaloanele superioare se numără Marius Staicu, care s-a despărțit în această iarnă de ASU Poli, și fundașul Cristian Podină, de la ACS Poli.

CSM Reșița s-a despărțit de nu mai puțin de unsprezece jucători.


Muselin, Săndescu, Bloju, Doda, R. Iova, Banac, Ponoran, Beloescu, Keita, Himcinschi și Poiană nu mai fac parte din planurile lui Daniel Oprița. Ultimii doi s-au înțeles cu Șoimii Lipova conform Fotbal vest.

Pe parcurs au sosit și întăririle pentru trupa pregătită de Daniel Oprița. Atacantul Daniel Ene (26 ani, ex-Mioveni), Leonard Manole (24 ani), sosit chiar de la liderul Șirineasa și mijlocaș care a mai trecut pe la Reșița, și fundașul Paul Copaci (19 ani, ex-UTA, Olimpia Satu Mare) au fost primele întăriri anunțate de rosso-neri. Astăzi, la reunirea cărășenilor au mai ajuns trei jucători, toți cu trecut la Timișoara. Doi dintre ei mai având experiențe în Valea Domanului. E vorba de atacantul Marius Staicu (30 de ani), venit de la ASU Poli, și Daniel Vădrariu (27 ani, ex-Karabakh Viena), trecut și el pe la ACS Poli. Celălalt nou sosit e fundașul Cristian Podină (18 ani), împrumutat de la formația timișoreană de Liga I în contul revenirii lui Sebastian Velcotă pe Bega. F. v. notează că reșițenii mai negociază cu Valentin Bărbulescu (ex-Juventus) și Octavian Vasile (Șirineasa).

Cu prima echipă a Reșiței se antrenează și juniorii: Burciu, Albu, Călin, Marian și Marius Mustețea. CSM Școlar va efectua un cantonament pe plan local în perioada 5-14 februarie. Formația din Valea Domanului ocupă locul 4 în C4, la nouă puncte distanță de liderul ACS Șirineasa.

UPDATE Cristian Podină se află deocamdată în pregătire cu CSM Reșița. El ar putea fi împrumutat la schimb cu revenirea lui Velcotă la ACS Poli. Marius Staicu va purta discuții mâine cu oficialii din Valea Domanului în privința unei înțelegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.