O femeie a fost violată şi tâlhărită de prietenul de pahar al...

O femeie a fost violată şi tâlhărită de prietenul de pahar al fratelui său. Suspectul recidivist, înarmat și încă în libertate

0
DISTRIBUIȚI
Radu Fonea. Sursa foto: gddhd.ro

Un bărbat și-a invitat acasă partenerul de pahar, iar seara a devenit un film de groază pentru sora sa. Femeia a fost ameninţată cu cuţitul de bărbatul invitat în casă, iar apoi a fost violată şi tâlhărită, transmite gddhd.ro. Teribila faptă a avut loc în dimineaţa zilei de ieri, 28 ianuarie 2018, în jurul orei 09.40, femiea sunând la 112 câteva ore mai târziu.

Iniţial, fratele victimei îl invitase pe Radu Fonea, originar din Ploieşti, în propria casă din Petroşani, pentru a continua „partida” de băut, deşi îl cunoscuse de puţin timp, într-un bar din localitatea hunedoreană Baniţa.


După alte câteva pahare bune date peste cap, cei doi au părăsit locuinţa, dar ploieșteanul s-a întors.

Folosindu-se de un cuţit, agresorul a violat-o pe femeia în vârstă de 49 de ani și apoi a deposedat-o de suma de 130 de lei. Bărbatul a fost identificat repede de oamenii legii şi este acum căutat, urmând să fie cercetat pentru viol şi tâlhărie, riscând pedeapsa cu închisoare de până la 10 ani.

Fonea este recidivist, fiind arestat pentru viol în 2007 şi eliberat în iunie 2017. În 2007, Radu Fonea a fost arestat după ce a violat trei femei, cu vârste între 42 de ani şi 72 de ani, din Valea Jiului. Cu câteva luni mai devreme fusese eliberat din detenţie, după ce ispăşise pedepse pentru viol şi tâlhărie.

„Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea prinderii şi a luării măsurilor legale faţă de bărbat, care a reuşit să fugă din locuinţa persoanei vătămare, înainte de sosirea poliţiştilor la faţa locului”, a informat IPJ Hunedoara, conform adevarul.ro. Suspectul are asupra sa un cuţit, spun poliţiştii, care le recomandă celor care îl recunosc să nu intervină asupra lui, ci să sune la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.