Parbriz spart, bâte de baseball şi pumni într-o intersecţie din Banat. De...

Parbriz spart, bâte de baseball şi pumni într-o intersecţie din Banat. De la ce a pornit scandalul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: stiri.botosani.ro

Un incident desprins din filmele de acțiune de categorie B a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni, în orașul cărășean Oravița, în zona gării.


Totul a pornit de la un motiv aparent pueril: neînţelegere în trafic.

Incidentul a avut loc vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 15.30, conform infocs.ro, atunci când o maşină a pătruns pe contrasens şi a blocat un automobil care circula regulamentar. A fost scânteia pentru scandal, întrucât doi bărbaţi din primul autoturism, de 44, respectiv 22 de ani, au ieșit din mașină unul din ei fiind înarmat cu un par. Au început să lovească maşina care-i blocase. După ce au făcut parbrizul ţăndări, l-a luat la bătaie pe pasager. La rândul lor, cei agresaţi au ripostat. La faţa locului au intervenit echipaje ale poliţiei care i-au condus la audieri pe toţi patru. Ei sunt acum cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice, port fără drept de obiecte periculoae, distrugere, lovire sau alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice.

Cei doi bărbaţi de la care a început scandalul au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.