Pasiuni de primar: Robu s-a filmat în timp ce dădea goluri într-o...

Pasiuni de primar: Robu s-a filmat în timp ce dădea goluri într-o sală de sport goală VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Peste 2.500 de vizualizări.


Atât a strâns primarul Timişoarei, Nicolae Robu, în doar câteva ore, la un filmuleţ postat pe Facebook. În imagini, edilul apare jucând fotbal şi marcând mai multe goluri. Spectatorii lipsesc însă cu desăvârşire din sala în care Robu şi-a arătat măiestria. Edilul le-a scris prietenilor săi virtuali şi un text explicativ.

„Am încheiat anul 2017, la capitolul fotbal, prin înscrierea a opt goluri, am început anul 2018 prin înscrierea, de asemenea, a opt goluri! În filmulețul atașat, puteți vedea o ratare -șut fără preluare în bară-, un gol din penalti -șut razant la bară în dreapta portarului- și un “assist” către colegul de linie Sorin Anghel, care marchează fără preluare! Din păcate, celelalte 7 goluri și 5 assist-uri nu mi-au fost surprinse de cameraman. Desigur, fără ca asta să aibă vreo legătură cu faptul că “operatorul” este fiul portarului! :)) Dacă vă plac fazele, dați Like!
Și dacă vă plac și dacă nu vă plac, dați Share”, se arată pe pagina de Facebook a primarului. Filmuleţul poate fi vizualizat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.