Paula Seling revine în Timişoara cu un concert extraordinar VIDEO

Paula Seling revine în Timişoara cu un concert extraordinar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Paula Seling va susţine un concert extraordinar la Timişoara în cadrul căruia solista născută în ziua de Crăciun va interpreta o sumedenie de hituri din cariera solistei care a susţinut primul ei minirecital la vârsta de zece ani. Din 1998 artista a lansat peste 15 albume solo, atât cu muzică pop, dar şi de colinde şi muzică religioasă, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate şi produse de ea.


Paula şi-a „împrumutat” vocea în producţia „Maşini 2” şi a interpretat piesa „Chiar pot zbura” de pe coloana sonoră a filmului de animaţie Disney, „Neînfricata”. În 2011 a facut parte din juriul show-ului de televiziune X-Factor. De-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală şi a cântat pe scene alături de mari interpreţi. A reprezentat de două ori, alături de Ovi, România la Eurovision, unde în 2010 au reuşit să obţină locul 3.

La sfârşitul anului trecut solista a susţinut două concerte alături de Orchestra de Cameră Radio şi de Big Band-ul Radio, la Bucureşti. Solista a lansat anul trecut videoclipul piesei „Departe de Soare“, care face parte din albumul „Poveşti de iarnă“.

Concertul artistei va avea loc vineri 19 ianuarie, de la ora 23, la Club 30, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.