Povestea muzicii blues, depănată de Adi Bărar Band într-un concert de excepţie,...

Povestea muzicii blues, depănată de Adi Bărar Band într-un concert de excepţie, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul chitarist Adi Bărar va susţine un concert extraordinar de blues, alături de colegii săi de trupă Kombell Cramba la bass şi Cristi Raţiu „Aciduţu” la tobe – evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 19 ianuarie la Timişoara.

Dincolo de activitatea sa din trupa Cargo, artistul care în data de 15 ianuarie va împlini frumoasa vârstă de 58 de ani, a reuşit să se impună în atenţia melomanilor din întreaga ţară şi datorită proiectului său de blues.


Adi Bărar a organizat până în 2012, nouă ediţii ale evenimentului „Jurnal de bord”, un concert anual special, desfăşurat cu ocazia zilei sale de naştere. Adi Bărar Band a lansat în cursul anului trecut albumul de debut, „Hold On!”, un material discografic care a fost primit cu braţele deschise de numeroşii fani ai artistului şi care a fost precedat de single-ul „Same Old Blues”. Discul include reinterpretări ale unor melodii din repertoriul unor artişti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors, iar piesele au fost înregistrate alături de invitaţi ca Loris Negruţ (chitară şi clape), Claudia Negruţ (backing vocal) şi Teodor Pop (clape, hammond, pian).

Concertul Adi Bărar Band va avea loc la clubul The Note Pub, cu începere de la ora 22.00, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.