Prefectul de Timiş, întâlnire în secret cu ministrul Fondurilor Europene. Ce au...

Prefectul de Timiş, întâlnire în secret cu ministrul Fondurilor Europene. Ce au discutat

0
DISTRIBUIȚI

Vizită în secret la Prefectura Timiş, la început de an nou. Reprezentantul guvernului în teritoriu, Eva Andreaş, a avut o întâlnire cu Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.


Presa nu a fost invitată să ia parte la discuţiile dintre cei doi, însă prefectul a scris pe Facebook că „În decursul zilei de astăzi, la Instituţia Prefectului Judeţul Timiş am avut o întâlnire cu domnul ministru al Fondurilor Europene Marius Nica. În cadrul discuțiilor, am abordat teme legate de atragerea fondurilor europene în județul Timiș, inclusiv cele privind finanțarea tronsonului de drum care leagă Timișoara de autostradă. Sper ca anul 2018 să fie cât mai productiv din punct de vedere al finanţărilor europene la nivelul judeţului”.

Aceeaşi strategie era aplicată şi la finele anului 2017, atunci când premierul Mihai Tudose a avut o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, şi cu prefectul Eva Andreaş. Reuniunea a avut loc seara, fără ca presa să fie invitată pentru a pune întrebări legate de proiectele Timişoarei. A doua zi, jurnaliştii au fost informaţi legat de tema discuţiilor printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.