Primarul PSD al comunei timișene Bârna, Dumitru Pecora, la restaurant cu elicopterul....

Primarul PSD al comunei timișene Bârna, Dumitru Pecora, la restaurant cu elicopterul. Cum explică situația FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1750897003">

Mai mulți locuitori ai orașului timișean Lugoj au fost uimiți să observe, în zona unui restaurant de lux aflat la marginea oraşului, cum un elicopter aterizează pe un teren din apropiere. Pasagerul era nimeni altul decât Dumitru Pecora, primar PSD al localităţii Bârna. Conform site-ului lugojinfo.ro, edilul a ajuns la restaurant alături de o doamnă, pentru a lua masa cu mai mulţi prieteni. În timp ce Pecora şi amicii săi se distrau, oamenii din zonă s-au pozat cu elicopterul. Conform aceleiaşi surse, primarul era cu un om de afaceri din Arad, Ovidiu Palcu, care deţine compania Inteco Holding ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiilor de drumuri, poduri, instalaţii electrice şi sanitare, alimentare cu apă şi canalizare, execuţii linii de tramvai şi staţii de tratare a apelor uzate, întreţinere de drumuri şi deszăpeziri.

Primarul din Pecora a admis că s-a plimbat cu elicopterul, însă nu înţelege de ce subiectul este unul de interes pentru presă. „Avem o carieră de piatră pe care eu de câţiva ani mă zbat să o deschid. Omul a venit să o viziteze şi a ajuns acolo cu un elicopter. Mi-a plăcut şi am plecat şi eu cu elicopterul, apoi am fost la Lugoj, unde am luat masa. Este un om de afaceri din Oradea. Dar firma este în Arad”, a explicat primarul din Bârna pentru PRESSALERT.ro.

FOTO: lugojinfo.ro

3 COMENTARII

  1. Pe dracu. Primar PSD in afaceri cu Ovidiu Palcu, omul presedintilor PDL din CJ Arad, in special al lui Iotcu de cand era presedinte de consiliu judetean. Acest Palcu este marioneta care investeste la vedere banii negri ai sponsorilor din PDL Arad, cu contracte grase de deszapeziri, in agricultura dar si drumuri si alte c-tii rutiere. Asa ca ciocu’ mic, banii n-au culoare .

  2. Altu e smenul. Lemnul!!! Politia trezirea! Sunt dferisate hectare si nu se intimpla nimic. In afaceri e bagata pina peste git familia Pecora. Nu-i mai satura nimeni. Nu s-au invatat ca poti sa ajungi la pirnaie. Au furat de au rupt cu asfaltul turnat pe fonduri europene. Au furat de au rupt cu sistemul de pompare cu apa. In loc sa foreze putul de apa in deal, au forat putul in vale ca sa le iasa parandaratul si din pompele care trebuia cumparate ca sa impinga apa in deal. Hoti, Hoti, Hoti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.