Primarul Robu atacă din nou jurnaliști din presa locală: „Indivizi și individe...

Primarul Robu atacă din nou jurnaliști din presa locală: „Indivizi și individe fără o minimă morală”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a avut o nouă ieşire la adresa presei locale. După ce ieri mai multe site-uri de ştiri au scris că primarul a cerut Societăţii de Transport Public Timişoara să nu mai afişeze timpii de aşteptare pe tabelele din staţii, Robu a postat, în această dimineaţă, pe Facebook, un text în care tună și fulgeră la adresa unor jurnaliști. Mai jos redăm integral textul postat de edilul timişorean.

„Indivizi și individe fără o minimă morală, dar și cu extrem de puțină minte -în cazul unora: nici aia toată bună!- fac, astăzi, pe jurnaliștii.


Scrie unul / una o prostie, hop și alții, de aceeași teapă, să o disemineze! E o plăcere să vezi, să auzi și să citești jurnaliști și jurnaliste de clasă, oameni inteligenți și culți, bine informați și de bună credință -și avem numeroși astfel de jurnaliști-, dar în egală măsură, îți trezește lehamitea șleahta de la polul opus, invocată în prima frază! Ce păcat că profesia de jurnalist -una extrem de importantă și demnă de tot respectul- și titulatura de jurnalist au ajuns și pe asemenea mâini!
Iată o mostră:

Ieri, la întâlnirea deschisă cu tinerii Timișoarei, exprimându-mi nemulțumirea pentru modul în care funcționează transportul în comun în Timișoara și luându-mi angajamentul că anul 2018 va fi anul unui salt substanțial în calitatea acestuia, am afirmat că este inadmisibil ca cetățenii să stea zeci de minute în stații și să vadă pe afișaj că autobuzul etc. sosește peste un anumit interval de timp, iar când acel interval este aproape epuizat, să apară un alt timp, mult mai mare, de regulă la fel de fără legătură cu realitatea ca și prima dată și că, dacă nu se reușește să se dea informații valabile, atunci mai bine se renunță la acest sistem, că el doar îi enervează pe oameni, nicidecum nu îi ajută!
Ce-au înțeles unele minți, în puținătatea lor: că eu sunt deranjat că se afișează timpii lungi în care sosesc în stații mijloacele de transport în comun și în loc să cer ca ei să se scurteze, am cerut să nu se mai afișeze! Și uite-așa, a ieșit o știre națională! No comment!”, a scris Robu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.