Primarul Robu, o nouă postare „sportivă” pe Facebook

Primarul Robu, o nouă postare „sportivă” pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

În plin scandal al audierilor în dosarul deschis după prăbuşirea porţii de la intrarea în Timişoara de pe Calea Lugojului, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook o imagine în care aleargă pe o bandă.


„Azi e sâmbătă, deci numai mâine nu-i luni. Iar luni, ca în fiecare luni, în 2018, e zi de fotbal. Ne pregătim să fim în formă!”, a scris Robu pe Facebook. Trebuie precizat că în imaginea postată de edil apar şi o chitară şi un microfon, aşezate strategic lângă banda de alergat.

Ieri, în timpul conferinţei de presă de la sediul PNL Timiş, Nicolae Robu, a vorbit nu mai puţin de o oră desptre alte subiecte, evitând tema audierilor de la sediul Inspectoratului de Poliţie aj Judeţului Timiş, unde a fost citat de specialiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Întrebat de presa locală despre audieri, edilul a precizat că i se pare normal să fie întrebat despre lucrări, că nu a semnat niciun document legat de reparaţii şi că nu se consideră vinovat de moartea studentului Vlad Baici, în vârstă de 24 de ani, care a decedat după ce poarta din Calea Lugojului s-a prăbuşit peste maşina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.