Prinși cu etnobotanice în stația de tramvai și la gară. Cum au...

Prinși cu etnobotanice în stația de tramvai și la gară. Cum au reacționat patru tineri când au văzut polițiști locali

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au prins, ieri, în decurs de doar câteva ore, patru tineri care aveau asupra lor substanțe ilicite. Aceștia au fost ridicați de agenți și predați polițiștilor de la secțiile 3 și 4, care vor continua cercetările în acest caz.

„Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 18.45, au observat trei tineri care stăteau pe o bancă în stația de tramvai de pe str.


I. Barac colț cu Bdul Dâmbovița și care, la vederea patrulei, au devenit agitați, având un comportament suspect. Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, identificându-i în persoana lui B.D., de 18 ani, din Timișoara, U.I., tot de 18 ani, din localitatea timișeană Jamu Mare, și B.A., de 18 ani, tot din Timișoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite două pungi din nylon care conțineau fragmente vegetale de culoare verde oliv, din categoria etnobotanicelor, despre care tinerii au declarat că le-au cumpărat de la o persoană din zona Gării de Nord. (…) La scurt timp, în jurul orei 20.30, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Gării de Nord, au observat o persoană care, la apariția patrulei, a aruncat pe jos o țigară și a acoperit-o cu piciorul, încercând să o ascundă. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește V.M., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a recunoscut că țigara este una confecționată manual și conținea substanțe interzise din categoria etnobotanicelor”, a transmis Poliția Locală printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.