Punct de informare pentru cei interesați de oferte de angajare în zona...

Punct de informare pentru cei interesați de oferte de angajare în zona transfrontalieră, la Timișoara. Când se deschide

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1157152559">

locuri de munca

Firmele care sunt în căutarea de forță de muncă pot afla mai multe informații despre oportunitățile de angajare din zona transfrontalieră. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță că, în data de 26 ianuarie, se va deschide oficial un Punct de Informare în cadrul Proiectului LaborNet, la Timișoara.

„Proiectul LaborNet se înscrie pe linia preocupărilor CCIAT de a găsi soluții viabile la criza forței de muncă din județ, inclusiv prin facilitarea accesului cetăţenilor sârbi pe piaţa forţei de muncă din România, iar realizarea unui birou de informații sporește oportunitățile de angajare în zona transfrontalieră atât pentru personalul neocupat (cu precădere persoane din grupurile defavorizate) dar și pentru firmele cu dificultăți în găsirea forței de muncă”, transmite CCIA Timiș.

Proiectul LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră România-Serbia este implementat de CCIA Timiș împreună cu Primăria Orașului Kikinda, în calitate de parteneri, și Camera de Comerț și Industrie a Serbiei prin Camera Regională din Districtul de Nord al Banatului Kikinda, partener coordonator.

Proiectul este implementat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, asigurând suportul logistic și informații necesare companiilor din județul Timiș interesate să angajeze personal din Serbia.

Deschiderea oficială a Info Point-ului Timișoara va avea loc în data de 26 ianuarie, de la ora 11.00, la sediul CCIA Timiș din Piața Victoriei, la eveniment urmând să participe reprezentanți ai comunității de afaceri transfrontaliere, potențiali angajatori, precum și instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.