RATT minte cu acte privind cursele efectuate pe bani. ACS Poli, beneficiar...

RATT minte cu acte privind cursele efectuate pe bani. ACS Poli, beneficiar ascuns

0
DISTRIBUIȚI

Au beneficiat suporterii ACS Poli de curse gratuite cu vehiculele Regiei Autonome de Transport Timișoara sau nu? Este o întrebare la care conducerea RATT are răspunsuri diferite, în funcție de ziua în care este întrebată.

PRESSALERT.ro cerea RATT, anul trecut, în baza Legii 544, să facă publică lista cu toate cursele efectuate cu autobuzele regiei din 2012 și până în prezent.


Răspunsul a venit aproape o lună mai târziu, pe mai multe pagini care conțineau tabele cu numele beneficiarilor, sumele achitate și destinația curselor efectuate în fiecare an. Datele pot fi consultate aici. Un lucru este însă de subliniat: pe listele avansate de RATT nu apare niciunde ACS Poli ca beneficiar al unor curse plătite.

Cu toate acestea, pe rețelele de socializare există imagini și clipuri în care suporterii ACS pot fi văzuți în autobuzele regiei în mai multe deplasări prin țară, acolo unde echipa a jucat meciuri.

Întrebat astăzi de reporterul PRESSALERT.ro dacă ACS Poli a beneficiat de curse gratuite, managerul RATT, Ioan Goia, s-a fâstâcit. „Nu, niciodată. Niciodată. Pe bani”, a spus acesta. Atenționat de reporterul PRESSALERT.ro că în răspunsul dat în baza Legii 544 nu a menționat niciunde ACS Poli, Goia a subliniat că „în noua sau vechea formă de organizare? V-am dat pe societate. Mai verificăm o dată”, a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.