Reacția lui Sorin Grindeanu la demisia prim-ministrului Mihai Tudose. Ben-Oni Ardelean „Este...

Reacția lui Sorin Grindeanu la demisia prim-ministrului Mihai Tudose. Ben-Oni Ardelean „Este un act iresponsabil care aduce din nou criza majoră în România”

0
DISTRIBUIȚI

Record istoric stabilit de PSD. Formaţiunea care a câştigat detaşat alegerile parlamentare a schimbat al doilea şef de guvern în decursul unui singur an de zile. Dacă Sorin Grindeanu, primul premier numit de PSD, a fost dat jos printr-o moţiune de cenzură, succesorul său, Mihai Tudose, și-a anunțat demisia astăzi, după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta situaţia, fostul premier Sorin Grindeanu nu a dorit să facă declaraţii. Acesta a spus că „nu doresc să comentez acest subiect.


Am fost contactat şi de alţi jurnalişti, dar nu am comentat”.

Deputatul PNL Timiş, Ben-Oni Ardelean ne-a spus că „este un act iresponsabil care aduce din nou criza majoră în România. România are deja derapaje economice majore, iar asta va adânci dezastrul şi va îndepărta investitorii şi ţara de statele dezvoltate. Păcat. PSD a ajuns o gaşcă de fricoşi conduşi de un tiran. Nu au nicio justificare. Vina le aparţine în totalitate. Dragnea are nevoie de un papagal in fruntea guvernului, pus de pleiada de miniştri cu care ne-a obişnuit, adică de analfabeţii servili. Incredibil în ce vremuri trăim, conduse de oameni mici, viziune zero”.

Deputatul PSD Timiş Adrian Pau a declarat că „demisia premierului vine ca o consecinţă a faptelor care s-au întâmplat şi a acţiunilor care au avut loc în ultima perioadă. Era normal să îşi dea demisia câtă vreme votul în CEx a fost defavorabil menţinerii guvernului. Dacă acest lucru este bun sau nu, vom vedea în viitorul apropiat. Eu cred că PSD trebuie să dea dovadă de înţelepciune şi să nu mai fim în situaţia aceasta. Eu cred că preşedintele Iohannis nu îşi va permite să nu nominalizeze un premier propus de partidul care are majoritate”.

UPDATE Deputatul ALDE Timiș Marian Cucșa a declarat că „am luat la cunoștință de decizia PSD. Mai mult de atât nu pot comenta. Vom avea în perioada următoare și noi, cei de la ALDE, o ședință pentru a analiza situația și vom vedea atunci care sunt concluziile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.