Reacția prim-procurorului Bucurică la acuzele de hărțuire sexuală

Reacția prim-procurorului Bucurică la acuzele de hărțuire sexuală

0
DISTRIBUIȚI

procuror bucurica

George Bucurică, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, este acuzat de hărțuire sexuală de către o tânără, parte vătămată într-un dosar instrumentat chiar de către acesta.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta de Curte de Casație și Justiție a dispus încetarea delegării lui Bucurică din funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

George Bucurică a răspuns printr-un mesaj pe Facebook acuzațiilor aduse, considerând că i s-a făcut o nedreptate.

„Ministerul public este o instituție de elita iar oamenii din interiorul acesteia trebuie nu trebuie sa fie numai integri ci și de o probitate morala fără tăgada.


Deși mizeriile aruncate in spațiul public sunt rodul unui scenariu de prost gust pus in opera de maniera pe care am arătat-o, și simt ca mi s-a făcut o nedreptate, trebuie sa admit ca poate exista perceptia ca obiectivitatea mea poate fi pusă la îndoiala, chiar dacă aceasta perceptie este deformată. O instituție așa cum este Ministerul Public nu poate fi condusă după nevoile unui singur om ci de natură a asigura un act de justiție lipsit de orice îndoiala. Am ocupat o funcție la o unitate mai mică in grad prin ordinul Procurorului General al României care a revocat acest ordin in condițiile de mai sus. Va asigur ca voi fi ca și pana acum nu numai un susținător al dreptății și adevărului ci mai ales un patriot îndârjit. Fiat justiția, pereat mundi!”, a scris George Bucurică pe contul personal de Facebook.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.