Revelion cu distracţie şi fără orgolii. Concert inedit alături de muzicienii timişoreni

Revelion cu distracţie şi fără orgolii. Concert inedit alături de muzicienii timişoreni

0
DISTRIBUIȚI
Printre artiştii care vor participa la acest Revelion inedit se numără şi Alexanda Mitroi

O serie de muzicieni timişoreni vor sărbători… Revelionul, la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unui concert inedit care îşi propune să le ofere atât artiştilor cât şi publicului o seară de neuitat. Primul Revelion al muzicienilor timişoreni va avea loc sâmbătă 13 ianuarie, de la ora 22.00, la The Note Pub.

„Ideea acestui Revelion mi-a venit într-o seară, la un pahar….Mi-am adus aminte că există şi revelionul ospătarilor şi al chelnerilor, aşa că de ce să nu fie şi revelionul artiştilor …are au cântat sau mai bine zis au lucrat de Revelion. Am apelat la trupele cu care eu am mai avut contact sau persoane din trupele cu care am interacţionat.


Am omis cu siguranţă câteva nume, dar nu dintr-un motiv anume. E vorba de motive tehnice în primul rând, având în vedere că locaţia nu ne permite să desfăşurăm un număr prea mare de formaţii. Este prima ediţie şi sper ca pe viitor să reuşim să facem chestia asta mai mare, cu mai multe trupe. Cei ce nu sunt invitaţi la prima ediţie pot să mă înjure, dar poate la anul vom face un eveniment şi mai mare, cu mai multe trupe“, ne-a declarat Florin Cvaşa, organizatorul principal al acestui inedit Revelion.

Artiştii prezenţi la acest Revelion vor cânta mini – recitaluri de câte 20 de minute fiecare, iar ultima trupă care va urca pe scenă este Maria Hojda şi TM Groove. Pe parcursul serii vor avea loc nu mai puţin de şapte mini – recitaluri, iar ordinea intrării …în arenă a fost stabilită prin tragere la sorţi.

„Noi TM Groove, punem toată logistica la bătaie. Din acest considerent, am căzut de acord să cântăm ultimii. Ni s-a părut cel mai fair ca ordinea intrării trupelor în scenă să fie decisă prin tragere la sorţi. Asta pentru ca să trecem peste orgolii. În mare parte se vor cânta cover-uri dar nu am impus chestia asta, aşadar cine are compoziţii proprii este invitat să şi le cânte. Vor cânta Benson Joel, Călin Lupu, Alexandra Mitroi and the Band, Cover Up, Zebbra, The Weekend Band şi Alexandra Maria Hojda and TM Groove. Fiind un număr aşa mare de formaţii, am decis de comun acord ca fiecare artist să cânte 20 de minute“, a mai adăugat Florin Cvaşa, din partea organizatorilor.

Biletele pentru acest inedit Revelion al artiştilor costă 20 lei…adică aproape trei lei pe cap de artist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.