Jucători din județ la reunirea Ripensiei Timișoara. Ce spune Paul Codrea despre...

Jucători din județ la reunirea Ripensiei Timișoara. Ce spune Paul Codrea despre capitolul transferuri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia / Facebook

FC Ripensia s-a reunit astăzi cu o serie de jucători noi care provin din ligile inferioare. Tehnicianul Paul Codrea și-a dus echipa la Urseni pentru prima ședință de pregătire. Adrian Zaluschi și Mediop Ndiaye au fost principalele absențe. Primul va fi împrumutat la ACS Poli, cu care a plecat în cantonament, iar al doilea a fost învoit, fiind în Africa pentru a-și rezolva o problemă cu actele.

Costel Zurbagiu, deși vine din ”Județ”, de la Fortuna, a fost principala noutate de la reunirea lui ”Ripi”.


Timișorenii l-au promovat pe Andrei Dăruială, care era de șase luni la formația Primavera, tot în Liga 5. De asemenea s-a întors la echipă fundașul stânga Andrei Popescu, împrumutat la Ghiroda după o accidentare. Un jucător care va fi sigur înregimentat de la aceeași divizionară C e Alin Burdeț, așteptat de mâine la pregătire. În timp ce Gabriel Gânju, tânăr format la ACS Poli, e în probe la ripensiști după ce a evoluat în toamnă la Cocoșul Orțișoara în Liga a IV-a.

”Vrem să ne pregătim foarte bine, suntem conștienți că ne așteaptă un retur foarte greu. S-a schimbat antrenorul, vor veni și jucători noi probabil și atunci vrem să folosim această perioadă pentru a-mi implementa stilul și să formăm o echipă competitivă. Nu a plecat și nu a venit nimeni oficial. E o perioadă grea, se vorbește mult. Așteptăm și noi să concretizăm niște transferuri. În principiu suntem de acord să-l lăsăm pe Zaluschi. Mediop e plecat acasă, învoit, trebuie să-și schimbe pașaportul”, a declarat Paul Codrea.

Ripensia se confruntă și cu absența de lungă durată a stoperului Mihai Hecsko. Acesta s-a operat recent la genunchi.

”Mai avem câteva nume noi, așteptăm să se concretizeze. Sunt variante, acum Mario Contra e în lotul primei echipe la ACS Poli, dacă ei reușesc să-și aducă un nou portar atunci va veni…”, a mai spus Codrea.

Pe 20 ianuarie Ripensia va disputa primul amical al iernii, cu Foruna Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.